FIT én duurzaam 2024 in knallen

Ontdek het Beste voor FIT én Duurzaam 2024 bij Tweedehansje

Het nieuwe jaar staat voor de deur, en wat is een beter voornemen dan fit te worden op een duurzame en budgetvriendelijke manier? Maak duurzame keuzes voor FIT én Duurzaam 2024 met ons assortiment tweedehands artikelen. We hebben even een overzicht gemaakt van een aantal niet te missen deals die je via Tweedehansje.com kan scoren!

Betaalbare FIT én duurzaam uitrusting:

Je kan natuurlijk duizenden euro’s spenderen aan een spiksplinternieuwe homegym, maar wist je dat je van tweedehands apparatuur net zo groot en sterk wordt? Kijk bijvoorbeeld eens naar de tweedehands Easystep Dual Trainer bij Decathlon. Voor een fractie van de nieuwprijs stap jij die overtollige kerstkilo’s er in mum van tijd af. Bekijk dit koopje op de website van Decathlon. 

Voor de fitboys en fitgirls die het echt bloedserieus willen aanpakken is er Fitness Occassions. Op deze website vind je premium gereviseerde fitnessapparatuur om jouw slaapkamer om te toveren in een heuse sportschool. Check de opties hier

Sportvoeding
Elke keer ongegeneerd een zak chips leegeten als je een training hebt afgewerkt is niet heel gezond voor je lijf. Gezonde voeding is daarom een essentieel onderdeel van fit worden. Onze partner Foodello biedt een fijne selectie proteïnerijke sportrepen en drankjes aan. Bij Foodello koop je producten waarvan de THT datum dichterbij komt of waar een drukfout op de verpakking staat met fikse kortingen.  Zo koop je bijvoorbeeld deze 12 Fitnaxx proteïne wafels met 46% korting! Niet alleen goed voor je spieren, maar ook voor de planeet.

Smart en Fit worden!
Meten is weten vinden wij bij Tweedehansje.com. En dat is dan ook precies wat je met jouw tweedehands sportwatch nauwgezet kan doen. De fitboys en girls van Backmarket hebben een hele fijne verzameling refurbished smartwatches om jouw prestaties in het nieuwe jaar te monitoren en te loggen. Want als jouw hardlooprondje of PR op de 5K straks niet op Strava staat, telt het niet echt mee. 

Tweedehands Sportkleding en schoenen
Ik zie je al denken. Deze rubriek sla ik even heel vriendelijk over. Maar, don’t worry. De Tweedehands sportkleding op Sellpy.nl wordt brandschoon en zonder karakteristieke zweetgeur bij je thuisbezorgd. Sellpy voert grondige kwaliteitscontroles uit voordat ze het in de verkoop gooien én hebben daarnaast hetzelfde retourbeleid als normale webshops. Kijk voor kleding hier en voor je tweedehands sportschoenen hier.

Spelend fit worden
Ben jij echt niet van de bank af te krijgen, maar wil je toch iets van beweging? Check dan eens deze  verschillende tweedehands interactieve games via onze partner Nedgame. Dit is een laagdrempelige manier om thuis actief te zijn, zowel alleen als met vrienden of familie en ondertussen ook nog wat broodnodige calorieën te verbranden. 

Ice Ice Badje
Een ijsbad is voor sommige mensen de ideale manier om op te starten en mentaal scherp voor de dag te komen. Wil jij in het nieuwe jaar de nieuwe Wim Hof, Arie Boomsma of gewoon je een ijskoude versie van jezelf worden? Via deze link op marktplaats vind je een een gratis badkuip die je in je tuin of op je balkon kan plaatsen. En als je dan toch lekker bezig bent, koop dan gelijk dit tweedehands boek van Arie om krachtig oud te worden. Wie maakt jou dan nog wat in het nieuwe jaar? Helemaal niemand!

We hopen dat we je met bovenstaande tips weer een duwtje in de goede richting kunnen geven om duurzaam fit te worden in het nieuwe jaar. Veel sportplezier!

 

Share This:

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email