Hansje

tweedehansje

Over Hansje

Hansje houdt niet van nieuw, daarom wordt hij in de wandelgangen altijd gekscherend tweedehansje genoemd. Met zijn cowboyboots, die hij ergens in één van zijn favoriete vintage winkels heeft gevonden, helpt hij graag mensen op weg met het vinden van tweedehands parels. Hij gelooft in een wereld waarin tweedehands winkelen de norm is en ziet schoonheid in elk product dat kan worden hergebruikt.

Heb jij iets nodig? Ga naar Tweedehansje.com: jouw gids in de tweedehands jungle.

Missie

Tweedehansje wil een wereld scheppen waarin tweedehands winkelen een eerste keuze is.

Visie

In 2025 verbindt Tweedehansje.com jaarlijks 1 miljoen mensen met tweedehands producten.

Tweedehandsproducten

Focus

Wij van tweedehansje.com vinden dat er een stukje van de tweedehands jungle nog niet goed ontdekt is. Een stukje waar wel al je rechten als consument gelden, waar je wel recht op retour hebt, en waar je wel garantie krijgt op je tweedehands product. Aan deze kant van de jungle hoef je niet te onderhandelen en krijg je bijna altijd wat je beloofd is. En gaat er toch wat mis, dan zit je aan deze kant een stuk veiliger. Want aan de professionele en zakelijke kant van de tweedehands jungle gelden dezelfde regels als voor nieuwe producten. Op onze website gidsen we je graag door dit stukje van de tweedehands wereld. Onze focus ligt hier maar dat neemt niet weg dat we natuurlijk de tofste en mooiste particuliere initiatieven ook af en toe een podium zullen geven.

Transparant

Bij Tweedehansje.com willen we transparantie en eerlijkheid. Daarom willen we graag vermelden dat sommige van de links op onze website affiliate links zijn. Wat betekent dit?

Nou, wanneer je klikt en een aankoop doet via zo'n link, kunnen wij een kleine commissie ontvangen. Maar, vrees niet! Dit kost jou niets extra's. Integendeel, het helpt Hansje en zijn team om deze site draaiende te houden en jou te blijven voorzien van prachtige tweedehands parels en duurzame keuzes.

Hansje is trots op zijn rol als curator van tweedehands parels en is dankbaar voor jouw steun. Dus, als je via onze links winkelt, draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar help je ook om Hansje’s missie levend te houden. Samen kunnen we een wereld creëren waarin hergebruik en duurzaamheid de norm zijn en waarin elk product een nieuw thuis en een nieuw verhaal kan vinden. Laten we samen bouwen aan een toekomst vol tweedehands schatten!

Tweedehandsmarkt